2011. december 13., kedd

Steyr RSO/01. - II.

Múlt hétvégén a "szombat esti láz" keretében sikerült dolgoznom az RSO-n. A kabin belseje 90%-os állapotban kész. Még a műszerfal és pár apróság hiányzik. Az ajtók belső oldalára fotók alapján készíttettem egy borítást műanyag lapból, és kapaszkodókat drótból.
A kabin külső részén is volt mit csinálni, elég sok volt a beszívódás, így jócskán kellett tömíteni, csiszolni.
Az alvázon és a kerekeken kifúrtam a tengelyek lukait (ez azért kellett mert a makett bontása során sérült a műanyag, így kellett egy biztos pont), illetve pár abróbb módosítást és feljavítást végeztem.
A jármű orra alatti borítólemez az MK35 cég gyanta terméke.
A plató az igazi RSO-n keskenyebb volt, mint a makett alkatrésze, így a már korábban elkészített alkatrészt a megfelelő méretűre alakítottam.
-
Last weekend I did my own "Saturday night fever" and worked hard on my RSO. The cabin interior is in 90% done. Still the control panel and few little things need to be added.
On the exterior surfaces of the cab I needed quite a much filling and sandig, to reach the correct form. Also did the doors' cover from plastic.
On the chassis I drilled holes for the axles of the wheels. The cover plate is the resin part of MK35.
The plato of the real RSO was narrower then the Italeri one, so I cut my one, that I made earlier. It is from balsa wood and evergreen profils.






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése