2010. május 8., szombat

Új szerzemény - M8 Greyhound

Múlt hónapban börzéztem ezt a Tamiya M8-ast az internetről. A makett több, mint tíz éves, de még így is veri nagyságrendekkel néhány gyártó mai készleteit. Első nézésre szép fröccsöntött alkatrészek, kevés sorja, logikus alkatrészbontás.
Nagyon nem tervezem feljavítani, csak pár vezetéket és egy pluszz rádiót tervezek beleépíteni (ha két antennával készítjük el a makettet, akkor két rádió is kell bele (a felderítő egységek így használták), de a makett csak egyet ad. Ha Tank Destroyer Battalion állományban szereplő járművet készítünk akkor elég egy rádió, viszont ehhez nem kapunk matricát).

Fel szeretném majd használni a géppuska tartó gyűrűt is, illetve jól megtömöm majd málhával. Alapvetően gyakorolni szeretném a festést és az építést is vele.

A maketthez jár egy figura is, fejcsere és némi alakítás után szerintem felhasználom majd.

-

Something new
Last month I purchased this Tamiya beauty. It is not the newest piece, but its quality is very good. At first sight won't be any big pronblem with it.
I plan to build it mostly OOTB, just will add a little upgrade (extra wires, and a plus radio inside and some other stuff to the exterior). Basicly I want to practise my building and (mostly!) painting skills.


































































Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése